Zoeken naar doen wat

Uw zoekactie voor doen wat leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

BiBottom 61 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Graag leuke date
Ik ben Bisenior bottom, 62jaar, 1.77m, 65kg, 16*4 kaal, onbehaard slank lichaam, ik heb wel een snor,niet roker,ik laat mij graag doen door 55+,ook doktersonderzoek , ook soft bdsm , veel kan en mag,vraag maar, ik kan enkel verplaatsen, graag reacties met leeftijd en woonplaats aub,niet rokers en graag 55+.  

Graag leuke date
gisteren
Tim 36 jaar Limburg - Halen
Gangbang
Hoi, Ik ben op zoek naar een 3 a 4tal tops die het zien zitten om met een gangbang mee te doen. Je mag dus zeker geen probleem hebben met andere tops langs jou. De bedoeling is dat jullie samen mij als gangbang slet gebruiken gedurende 1hr30 a 2hr Wat voor profiel zoek ik: Mannen die dominant zijn Min 19cm Ervaring is een plus  
Nick 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Fun date … bottom zoekt neuker !
Hey , Mijn laatste dag aan zee ( alleen) en ik wil mij amuseren het regent toch 😳 Een lekkere neukdate zou tof zijn … Hygiëne en discretie gewaarborgd Fakers en eindeloos mailen hoeft niet .. gewoon doen .. ik hoef je hele leven niet te weten sex en mss Tot ziens !  

Fun date … bottom zoekt neuker !
Ben 57 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Voor tof moment
Ik ben van Linter 57j 175gr 75kg. Zoek iemand om een toffe, geile soft avond mee te hebben, geen vluggertjes en geen geneuk, ja mag altijd een andere voorstellen doen. Reageren met foto of profiel en stats. Aub. Geen stats en facepic = geen reactie Ik wacht op je berichtje.  

Voor tof moment
gisteren
Beveel me 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Beveel me
Zoek dominante vijftigplusser die me beveelt om lingerie van mijn vrouw aan te doen. Die me beveelt om te pijpen. Die me beveelt mijn kontgaatje te laten vullen met plas en zaad. Die…..  
Jelle 22 jaar Antwerpen - Essen
Zoekende naar cardate
Hey ik ben een jonge man van 22 en zoek een cardate voor nu ik pijpje tot het einden en wie weet wat je nog mag doen x  
Bi slet 48 jaar Antwerpen - Stabroek
Bi pijp festijn 22 mei b1 cinema Putte
Hoi. Deze bi pijper wilt komende woensdagmiddag een pijp festijn organiserene in sexcinema B1 in Putte (grensdorpje bij Stabroek) vanaf 14uur ben ik daar en hoop op meerdere mannen om elkaar te legen in de filmzaal. Trefwoorden...pikken tentoonstelling. .dus in slip of naakt rondlopen...pijpers en sikkers welkom om de zakken te legen. Ik ben er zowiezo om anderen te doen genieten. Ook travestieten bijzonder welkom. Er is een gyn. Stoel...wie neemt er plaats. Graag gemeende reacties. .ook van koppels met bisluts. ik hou jullie op de hoogte. Gemeend!  
Jongeman 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub. Voor de juiste klik is de afstand geen probleem.  
Vast Pijpcontact 45 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zin om regelmatig lekker leeggepijpt te worden ?
Hoi, Ik ben een 45 jarige bicurious bottem, in vaste relatie met een vrouw en heb al een tijdje het verlangen om een man al pijpend te doen klaarkomen. Stiekem oefen ik met een dildo om te proberen een pik tot diep in mn jkeel te kunnen laten glijden. Ik zoek een vast contact, liefst een hetero of top bi, leeftijd tussen 18 en 70 jaar, die erg kan genieten van een pijpbeurt en bij klik ook van klaarkomen in de mond. Hygiëne en discretie heel belangrijk. Kan me makkelijk verplaatsen in oost en west-vl. Kan niet ontvangen. Geen fake.  
Gehuwde bibottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen. Ik ben niét op zoek naar een eenmalig los contact, wel een vast sexmaatje die ik regelmatig mag verwennen. Ik ben bottom ingesteld, maar sta voor héél veel dingen open... mijn stats: 181, 86, 16x4,5 besneden, gbps, niet roker, hoger opgeleid. Reacties met foto worden sowieso beantwoord...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10